Бетонные смеси от производителя: лучшие цены!

29 июля 2019

Производство асфальтобетонных и бетонных смесей – одно их приоритетных направлений деятельности компании «Бетас». Благодаря гарантированному качеству и невысокой стоимости заводская продукция пользуется высоким спросом в Москве и Московской области. Подходит для любых способов укладки. Применяется для возведения жилых домов, промышленных сооружений, строительства дорог. Высокопрочный бетон и асфальт, поступающие на строительные объекты прямо с завода, обладают отличными эксплуатационными характеристиками. Обращайтесь!

Бетон и асфальт Бетас: качество, проверенное временем!

Богатая материально-техническая база, оптимизация производственных процессов и внедрение прогрессивных технологий позволяют снизить себестоимость выпускаемой продукции. Каждому заказчику мы обеспечиваем выгодные условия сотрудничества:

• Предлагаем разумные обоснованные цены на асфальт, бетон, цементный раствор, щебень и другие материалы.
  • Предоставляем скидки по предоплате и специальные предложения на большие объемы.
  • Осуществляем оперативную доставку в любой населенный пункт Московской области.

Мы делаем все, чтобы Ваше решение купить строительные смеси напрямую от производителя с избытком оправдывалось износостойкостью и долговечностью возведенных объектов. Максимальное удовлетворение запросов потребителя, обеспечение надежности и безопасности во всех аспектах сотрудничества – основа концепции компании «Бетас»

1 комментарий

• Eric 3 июля 2020 13:25
    Hey, this is Eric and I ran across xn--80aesajugrj6e.xn--p1ai a few minutes ago.

Looks great… but now what?

By that I mean, when someone like me finds your website – either through Search or just bouncing around – what happens next? Do you get a lot of leads from your site, or at least enough to make you happy?

Honestly, most business websites fall a bit short when it comes to generating paying customers. Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment.

Here’s an idea…

How about making it really EASY for every visitor who shows up to get a personal phone call you as soon as they hit your site…

You can –

Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.

CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitor.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

You’ll be amazed - the difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour or more later could increase your results 100-fold.

It gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation.

That way, even if you don’t close a deal right away, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

Pretty sweet – AND effective.

CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitor.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

You could be converting up to 100X more leads today!

Eric
    PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
    You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
    CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitor.com to try Talk With Web Visitor now.

If you'd like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitor.com/unsubscribe.aspx?d=xn--80aesajugrj6e.xn--p1ai